Bestemte oss for en høstferie i Europa og planen var å kjøre til Praha. Første stopp Celle. Startet 12 september fra Stavanger med MF Bergensfjord og ankom Hirtshals den 13. Kl 0745. En liten tur innom Citti Park i Flensburg. Kjøringen gikk fint, men en del regn på turen. Heldigvis stoppet regnet da vi kom fram til Celle. Det ble en koselig runde rundt i denne middelalderbyen med over 400 bindingsverkhus. Slottet var rigget til en festival som skulle foregå fra den 15. September. Vi spiste deilig middag på restauranten Marta, som vi fikk anbefalt på TripAdvisor. Rolf spiste biff med rødvinsaus og jeg snitzel med soppsaus. Lokalt øl fra Celle smakte godt.

Handlet inn til markering av den internasjonale sjokoladedagen i Citti Park, Flensburg

{CAPTION}

Mange flotte detaljer på husene

 

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Slottet i Celle

{CAPTION}

Fint å rusle i parken rundt slottet

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Hoppener hause fra 1532

 

{CAPTION}

{CAPTION}

Middag på Martas

 

{CAPTION}

Hotell am Braunen Hirsch

 

{CAPTION}

Sendt fra min iPad