En rask titt på langtidsmeldingen på Yr fikk oss til å endre planene om å dra til Praha. Nytt mål er Gardasjøen. Vi fant ut at vi trenger litt varme. Fra Celle kjørte vi til en annen middelalderby – Ulm som ligger ved begynnelsen av Donau. Også her var det mange bindingsverkhus og mange kanaler nede ved fiskerkvarteret hvor vi bodde. Fikk en flott leilighet på en øy omgitt av kanaler på alle kanter, samt skjeve hus fra 1600-tallet. Riktig idyllisk var det. Spiste middag på rådhuskjelleren restaurant. Grei mat, men dårlig akustikk. I dag (dag 3) går altså turen til Bardolino i Italia. Været er strålende og jeg har aldri sett Alpene så klare.

Ulmer Münster har det høyeste kirketårnet i verden med sine 161,5 meters høyde og 753 trappesteg

Nytt og gammelt. Byen ble nesten totalt ødelagt i 1944. Rådhuset nærmest med fontenen Syrlinbrunnen

Delphinbrunnen

Das Schmales Haus hvor vi spiste frokost.

Der Løwenbrunnen

Døra til hotellet vårt.

Das schönes haus

På bymuren med utsikt over Donau.

Utsikt fra leiligheta vår. Schiefes haus fra 1400 tallet.


Sendt fra min iPad