Vi dro fra vakre Ulm litt utpå dagen. Måtte spasere litt rundt på murene før vi dro videre. Turen gikk gjennom de Østeriske alpene over Brennerpasset og ned til Gardasjøen til Bardolino. Fire dager har vi booket hotellet Park Gritti. Ser fram til litt late dager her. I dag lørdag 16 sep. (Dag 4) bestemte vi oss for å gå til nabobyen Garda, som ligger litt nord for Bardolino. Fine gangveier langs sjøen. Framme i Garda hadde vi en lett lunsj med bruschetta. Fin plass helt i strandkanten. Deretter tok vi båten tilbake til Bardolino. Deilig vær så vi har tilbragt ettermiddagen i sola ved bassenget. Godt å få varmet kroppen.

Lang hengebro som så utfordrende ut. En del tøffinger som gikk på den.

 

{CAPTION}

Vakker beplantning langs strandpromenaden i Bardolino.

 

{CAPTION}

Langs dagens rute fra Bardolino til Garda.

{CAPTION}

Synd denne ikke klarer en norsk vinter.

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Strandpromenaden sett fra sjøsiden.

{CAPTION}

Bardolino sentrum

{CAPTION}

{CAPTION}

En av mange båter som går på Gardasjøen.

{CAPTION}

Nyter sola ved bassenget