Vi var heldige med dagene i Bardolino med fint vær, men den morgenen vi dro så hølja det ned. Vi avbestilte turen til Østerike og byen Ebensee på grunn av værmeldingen og dro i stedet tilbake over Brennerpasset via Innsbruck og Tirol til en liten Tysk by Kipfenberg. Det regnet det meste av turen og i Alpene hadde det snødd helt ned i skogkanten. Koste oss på et lite vertshus om kvelden.

Castell i Kipfenberg

{CAPTION}

Vertshuset Römer Castell

Middag på vertshuset

 

Neste dag var været bra og vi kjørte videre til Gera hvor vi bodde på Pentahotell som er en veldig bra hotellkjede i Tyskland. Billetter til all offentlig kommunikasjon var inkludert. Kunne se at byen hadde blitt mye ødelagt under WWII. Nytt og gammelt om hverandre. Spiste deilig middag på restauranten Szenario som var anbefalt på TripAdvisor og vi ble ikke skuffet.

{CAPTION}

Kunstverk på fortauet i Gera

 

{CAPTION}

Johanniskirche i Gera

{CAPTION}

Hus i fasjonabel bydel i Gera

 

{CAPTION}

Statue av den russiske forfatteren Puschkin

{CAPTION}

Deilig gourmetmåltid i Gera

 

{CAPTION}

Teateret i Gera

 

{CAPTION}

Romersk statue utenfor orangeriet i Gera

{CAPTION}

{CAPTION}

Orangeriet og parken i Gera

 

{CAPTION}

 

Rådhuset og markedsplassen i Gera